Circulaire economie: de economie waarin geen afval meer bestaat en waarbij producten zoveel mogelijk worden hergebruikt. Voor het ene bedrijf al een dagelijks onderdeel van ondernemen, voor de andere organisatie nog een item op de agenda om in de toekomst naartoe te werken. Want hoe start je dan met duurzamer ondernemen? En hoe zorg je voor een versnelde transitie richting een circulaire economie?

Op woensdag houdt het Grensland College de masterclass: Circulaire economie – de kracht van meervoudige waardecreatie in de Raadzaal van het raadhuis in Winterswijk. Aansluitend aan de masterclass is er een netwerkborrel met circulaire streekproducten. Ook is er de mogelijkheid om de masterclass via de livestream te volgen.

Diverse sprekers geven tijdens de masterclass betekenis aan circulaire economie, vertellen over de kracht van meervoudige waardecreatie in hun sector en delen hun kennis en ervaring over het toewerken naar een circulaire economie die niet meer is weg te denken in onze wereld van de toekomst.

Daarnaast geven we de masterclass vorm aan de hand van jouw verhaal: Wat betekent circulaire economie voor jouw omgeving? Tegen welke knelpunten loop jij aan? Welke vragen heb jij over dit onderwerp?

9 februari 2022
15:00 — 17:00 (2h)

Winterswijk

Ik meld me aan!