Doe mee

Samen positieve impact maken. Dat doen we met zowel onze leden als onze partners. Vind jij ook het belangrijk om samen met ons de wereld een stukje mooier en toekomstbestendiger te maken? Sluit je dan bij ons aan als lid of als partner!

Lid worden?

Vind je het belangrijk om positieve impact te maken? Om de wereld een stukje mooier én toekomstbestendiger te maken? Om samen met anderen te bouwen aan een wereld waar we trots op kunnen zijn? Sluit je dan aan bij ons als lid. Als lid kun je kosteloos deelnemen aan netwerkbijeenkomsten, bijeenkomsten bezoeken die worden verzorgd door partners en bieden we de mogelijkheid om gebruik te maken van faciliteiten om kennis op te halen.

Partner worden?

Sluit je aan bij ons partnerprogramma. Als Impact Oost zoeken we de samenwerking met enerzijds gemeenten en anderzijds ondernemingen en organisaties. Deze partijen delen kennis en kunde om positieve impact te maken. Heb jij een onderneming of wil je met jouw instelling het landschap voor Impact Ondernemers transparanter maken én versterken? Sluit je aan als partner. We geloven dat je partijen in hun kracht moet zetten zodat ze gezamenlijk meer impact te maken.