Samen impact maken

Om je bij ons aan te sluiten is niet veel nodig. Wij bouwen aan een wereld waar we trots op zijn. Een wereld die we vol vertrouwen doorgeven aan toekomstige generaties. Wil jij meer positieve impact maken? Sluit je bij ons aan. Iedere ondernemer die positieve impact maken belangrijk vindt, is welkom om lid te worden van Impact Oost. Samen zorgen we ervoor dat Impact Ondernemen terrein wint en het de norm wordt. Doe jij mee? We zetten graag de voordelen van een lidmaatschap op een rij:

Netwerk van ondernemers

Je wordt onderdeel van een nieuw netwerk van collega-ondernemers met dezelfde mindset.

Je sluit je aan bij de koplopers van de nieuwe economie en bent onderdeel van de groei.

Je vergroot je eigen kansen op het krijgen van werk en opdrachten.

Ondersteuning en inspiratie

Vanuit partners en het netwerk krijg je steun bij ondernemerschap, marketing, positionering, financiering, impactmeting, juridische zaken en organisatieontwikkeling.

Je bent als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen, belangrijke publicaties, kansen in het veld en relevante evenementen via onze agenda, nieuwsberichten en nieuwsbrief.

Bekendheid en waardering

Je bent onderdeel van de langetermijncampagne voor meer bekendheid en erkenning voor Impact Ondernemers.

Je vergroot je (h)erkenning voor klanten, relaties, investeerders en andere stakeholders.

Je bedrijf krijgt een podium, zodat je je naam kan vestigen als impact onderneming.

Belangenbehartiging en lobby

Je profiteert van de belangenbehartiging en lobby die de vereniging voert namens impact ondernemingen, voor een gunstig ondernemersklimaat.

Je bepaalt mede wat er allemaal bij ons op de agenda komt te staan.

Je bent onderdeel van een beweging die pleit voor meer begrip en kennis over Impact Ondernemen door samen te werken met belangrijke partners, waaronder regionale en lokale overheden.

Doe jij mee?

Wil jij samen met anderen Impact Ondernemen de norm maken? Word dan lid! Alleen mét jou zorgen we ervoor dat Impact Ondernemen de norm wordt. Hiermee creëren we een wereld die we vol trots kunnen doorgeven aan toekomstige generaties. Als lid heb je kosteloos toegang tot netwerkbijeenkomsten voor leden, heb je de mogelijkheid om kennisbijeenkomsten te bezoeken van onze partners en bieden we de mogelijkheid om kennis op te halen met behulp van peer-to-peer faciliteiten. Je kunt lid worden door onderstaand formulier in te vullen. We nemen zo snel mogelijk contact met je op voor de verdere afhandeling.

Een lidmaatschap kost €250,- per jaar of €22,50,- per maand.