Regio Achterhoek.

Dit zijn de initiatieven en netwerken in de arbeidsmarktregio Achterhoek.

  • Heb jij als (startende) ondernemer interesse in sociaal impact ondernemen? Wil je maatschappelijke impact realiseren met jouw bedrijfsidee of onderneming? Met al jouw vragen over impact ondernemen kun je bij ROZ terecht.

    ROZ:

    • Heeft trainingen en programma’s.
    • Geeft advies.
    • Helpt bij sociale inkoop.

    Ik wil ondernemen met impact – ROZ Groep

  • Inner Development Goals (IDGs) is een organisatie voor innerlijke ontwikkeling. We onderzoeken, verzamelen en communiceren wetenschappelijke vaardigheden en kwaliteiten die ons helpen om een doelgericht, duurzaam en productief leven te leiden.

    IDG HUB Achterhoek – Werken aan de duurzame doelen met de Inner Development Goals

  • Leerwerkloket Achterhoek ondersteunt inwoners en werkgevers uit de Achterhoek bij loopbaan- en scholingsvragen. Gratis en geheel vrijblijvend. Iedere Achterhoeker kan bij ons terecht voor een loopbaangesprek, advies over een carrièreswitch, informatie over opleidingen, trainingen en arbeidsmarkt, inzicht in financiële regelingen, loopbaantesten, sollicitatietips en leerwerkvacatures.

    Werkgevers kunnen bij ons terecht met vragen over het opleiden van personeel, personeelsontwikkeling, financiële regelingen en maatwerkleerwerktrajecten.

    Leerwerkloket Achterhoek

  • Het doel is om ideeën die bijdragen aan de toekomst van de Achterhoek te ondersteunen. Vooral ideeën van en voor jongeren (leeftijdsgrens 18-80 jaar). Goede ideeën kunnen door iedereen in Nederland worden ingediend, zolang de resultaten maar ten goede komen aan de Achterhoek. Ideeën die gehonoreerd worden krijgen persoonlijke coaching bij de realisatie en eventueel een financiële bijdrage. De financiële bijdrage mag terugbetaald worden aan de stichting, zodat daarmee weer anderen geholpen kunnen worden, maar dit is geen verplichting.

    Stichting Pak An

  • WerkgeversServicepunt Achterhoek (WSPA) stimuleert, informeert en adviseert u over inclusief ondernemerschap.

    WSPA ondersteunt in de weg naar Inclusief Ondernemen door een Inclusieve Werkgever te zijn. Wat dat betekent?

    Inclusief werkgeverschap is voor WSPA: gelijkwaardigheid en diversiteit voorop en iemands sekse, gender, etniciteit, kleur, afkomst, seksuele oriëntatie of arbeidsbeperking maakt niet uit voor zijn, haar of hun kansen. Inclusief ondernemerschap is inzetten op diversiteit en het creëren van een cultuur waar medewerkers zichzelf kunnen zijn.

    WSP Achterhoek