Ondernemersverhaal.

Lees het persoonlijke verhaal van deze onderneming.

Mijnwand & VakmanschapGO een kans om te werken aan je toekomst

Gepubliceerd op: 10-8-2023

In 2018 is Abdiwahab Ali gestart met MijnWand en VakmanschapGO. MijnWand maakt onder ander unieke handgemaakte wandrekken welke online verkocht worden. www.mijnwand.nl.

VakmanschapGo is het leer- en ontwikkelbedrijf welke een brug slaat tussen school, straat, werk en maatschappij www.vakmanschapgo.nl VakmanschapGo is een veilige plek waar iedereen zichzelf kan zijn, zolang we elkaar respecteren. Mensen zijn welkom. Ook buiten werktijd. Ze voelen zich gehoord en begrepen, grotendeels omdat ze met ervaringsdeskundige werken. Er wordt ruimte geboden om te ontdekken wie ze zijn en de tools om zich verder te kunnen/mogen ontwikkelen. Op deze manier houdt VakmanschapGo mensen van de straat.

  • Jongeren leren een hoop verschillende vaardigheden aan zoals lassen, houtbewerking, ontwerpen, koken en nog veel meer.
  • Erkend leerbedrijf (BBL-traject)
  • Een belangrijke stap naar de volgende fase in het leven.

MijnWand maakt ook al impact binnen de muren van de gevangenis. Een aantal producten die Mijnwand verkoopt worden namelijk in de werkplaats van gevangenissen geproduceerd.

Ook geeft Abdi Ali lezingen als ervaring deskundige. Hij heeft veel meegemaakt. Door het delen van zijn verhaal en zijn ervaring hoopt hij anderen te inspireren en motiveren. Dit doet hij aan de hand van de korte film ‘Buurman Abdi’.

Over mijnwand

Keurmerken sociale onderneming

PSO Nederland Trede 3 & 30+ ABW