Over ons.

Impact Oost is een samenwerking van gemeenten, provincie en arbeidsmarktregio’s in Oost-Nederland.

Impact Oost

Impact Oost is een initiatief van een aantal gemeenten binnen de provincies Overijssel en Gelderland.

Impact Oost heeft als doel ondernemers, overheid en instanties te stimuleren om meer impact te maken. Dit doen we door alle relevante informatie, initiatieven en nieuws over impact ondernemen op één plek te delen. Samen maken wij het voor alle partijen zo eenvoudig mogelijk om met impact te ondernemen. Op het inkoopplatform kun je alle impact ondernemers vinden, waar je sociaal kunt inkopen.

Door het delen van interessante bijeenkomsten en trainingen over impact ondernemen, verbinden wij impact ondernemers met elkaar en versterken wij hun netwerk. Samen met andere overheden en instanties hopen wij nog meer impact te maken!

Er zijn allerlei ondersteuningsmogelijkheden in Oost-Nederland voor ondernemers, die graag meer impact willen maken. Onder (kennis en tools) vind je een overzicht van initiatieven en instrumenten, die jou verder kunnen helpen.

De volgende organisaties zijn initiatiefnemers van Impact Oost:

Ons doel is natuurlijk om zoveel mogelijk andere overheden en instanties te enthousiasmeren Impact Oost te ondersteunen en samen nog meer impact te maken!

Impact ondernemers.

Een impact ondernemer koopt sociaal of duurzaam in om maatschappelijke meerwaarde te creëen. Ben jij zelf impact ondernemer en sta je nog niet op het platform?

Kom in contact

Inspiratie.

Heb jij inspiratie nodig om met impact te ondernemen? Wij hebben verschillende ondernemersverhalen op onze website staan die je als voorbeeld kunt gebruiken.

Lees alle ondernemersverhalen

Kennis & Tools.

Wil jij meer weten over impact ondernemen? Hier vind je alle informatie, met o.a. uitleg over Social Return On Investment, tools om zelf aan de slag te gaan en financieringsmogelijkheden.

Bekijk alle kennis & tools

Contact

Meer weten?

Wil je na het lezen van alle informatie graag in gesprek over impact ondernemen? Kom dan in contact met de contactpersoon uit jouw provincie of gemeente.

Ontmoet onze collega's